1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jestem po lobektomii |
Ola Olka
Odpowiedzi: 102
Wyświetleń: 43555
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-09-07, 07:01 Temat: Jestem po lobektomii |
zeta napisał/a: | Melduję, że brakuje mi niecałe 50 dni do tysiąca przeżytych po operacji!!! | Super. Super. Super. Tak trzymaj!
zeta napisał/a: | Trochę też niepokoi informacja na belce na górze strony, że jest ona "niezabezpieczona" - żeby tylko znowu nie było jakichś poważniejszych problemów... | To dlatego że strona nie jest szyfrowana - nie ma komunikacji https. Przy HTTPS używany jest do szyfrowania protokół TLS. Zapobiega to przechwytywaniu i zmienianiu przesyłanych danych. Wiele stron "chodzi" jeszcze bez szyfrowania - na HTTP - ale przeglądarki to wychwytują i dają ostrzeżenie. Nie ma to bezpośredniego wpływu na techniczne funkjonowanie strony.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-01-23, 09:21 Temat: Jestem po lobektomii |
zeta napisał/a: | Ku pokrzepieniu serc: zaczęłam 3 rok nowego życia po operacji | To naprawde wiadomość ku pokrzepieniu serc! Tak trzymaj dalej! zeta napisał/a: | Pozostaje cieszyć się, że przez 6 miesięcy nie urosły, no tak? | Myślę że tak. Małe drobne guzki mogą występować w płucach nawet u całkiem zdrowych ludzi. Oczywiście trzeba zachować czujność jeżeli ma się za sobą przeszłość onkologiczną ale z opisu wynika że nic się z nimi nie dzieje. zeta napisał/a: | Tylko, że "poprzednio" ani słowa o żadnych guzkach nie było. | Tu trzeba zapytać opisującego/prowadzącego lekarza co miał na myśli. zeta napisał/a: | Muszę codziennie sobie powtarzać: "niechaj myśl o śmierci nam życia nie zohydza" - to jest naprawdę świetna maksyma | Popieram!!!
Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu "niezohydzonych" dni |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2017-01-21, 21:32 Temat: Jestem po lobektomii |
Cytat: | Jaki się piękny mój wątek zrobił!!! |
I niech takim zostanie! Dla pokrzepienia serc!
A u ciebie też niech będzie dobrze, dobrze, dobrze 👍
Carpe diem! |
|
|